Beurzen

Kunst vervoeren van beurs naar beurs
Het transporteren van antieke artikelen en kunstvoorwerpen vergt speciale aandacht. Je vertrouwt het niet om je schilderij achterin de kofferbak naar de kunstbeurs te brengen. Hier zijn dan ook speciale bedrijven voor, die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van kunst.

Bij deze bedrijven werken werknemers, vaak kunsthandelaren, die speciaal naar jouw kunstobject hebben gestudeerd, en dus het fijne er van af weten. Voor het maken van object-, traject- en plan van aanpak analyses draaien zij hun hand niet om.

De aangeboden diensten
De kunsthandelaren of medewerkers van dergelijke bedrijven bieden specifieke diensten aan om het vervoeren van het kunstobject van en naar de beurs zonder problemen te laten verlopen. Alle mogelijke logistieke problemen worden van tevoren besproken en opgelost, zodat je op het moment niet voor nare verrassingen komt te staan. Je kunstobject kan bij je thuis worden opgehaald, maar ook wordt getransporteerd van je galerie tot aan je eigen beursstand. Daarnaast wordt rechtstreeks vervoerd naar de koper, art fair of tentoonstelling. Ook bieden de medewerkers de nodige steun tijdens de beurs zelf en zullen ze daar waar mogelijk je assisteren. Zo zijn ze meer dan bereid om schilderijen om te wisselen, intern collecties, beelden en inventarissen te verplaatsen, of vitrines te verschuiven.

Speciale bescherming noodzakelijk
Kunstvoorwerpen zijn geen alledaagse producten, maar zijn uniek en kostbaar. Vanwege hun gevoeligheid en kwetsbaarheid hebben ze speciale aandacht nodig. Daarom wordt met speciale verpakkingen gewerkt, specifiek toegepast op jouw kunstobject. Zo wordt het klimaat en de temperatuur in de laadruimte geregeld, maar worden de producten ook op een zeer zorgvuldige manier ingepakt en uitgepakt. Zo kan in speciale werkplaatsen bijvoorbeeld specifieke kisten op maat voor jouw kunstobject vervaardigd worden. Ook kan er extra beveiliging worden ingezet voor jouw kunstobject. Over verdwaalde of verloren wagens hoef je je geen zorg te maken: alle wagens kunnen worden getraceerd door midden van een track & trace systeem.

Jouw bedrijf verhuizen?

Vergelijk zonder verplichtingen meerdere verhuisbedrijven in jouw regio en kies vervolgens voor een specialist die jouw organisatie het beste kan helpen. Het ontvangen van verhuisoffertes is gratis en vrijblijvend.