Internationale verhuizingen

Je bedrijf verhuizen van grens tot grens
Een gewone verhuizing brengt al genoeg kopzorgen met zich mee; laat staan een internationale zakelijke verhuizing. Gelukkig zijn er genoeg professionele verhuizen die hierin gespecialiseerd zijn, om het net even wat makkelijker voor jou te maken. Zorgeloos verhuizen, met beschikking over de beste transportmogelijkheden.

Een persoonlijke verhuismanager
Veel verhuisbedrijven hebben een zogeheten “verhuismanager”. Deze manager ziet persoonlijk toe op al jouw wensen en eisen met betrekking tot de verhuizing. Ruim van tevoren plan je een gesprek in met de manager, waarin alle aspecten van de internationale verhuizing aan bod komen. Je krijgt een advies over de mogelijke manieren van transport en al het papierwerk wordt je uit handen genomen. Mocht je toch nog vragen hebben, kun je dit uitgebreid bespreken met je persoonlijke verhuismanager. Bij hem of haar kun je ook een offerte opvragen, om een redelijk beeld van de kosten te kunnen krijgen.

Extra aandacht
Naar het buitenland verhuizen houdt wel even iets anders in dan verhuizen naar een stad zo’n twintig kilometer verderop. Het kan daarom ook voorkomen dat sommige goederen van je bedrijf extra bescherming nodig hebben. De meeste verhuisbedrijven bieden daarom een speciale inpakservice aan. Op hun timmerwerkplaats kunnen ze kisten en verpakkingen precies op maat pakken, zodat je hele inboedel zonder zorgen de grens overkomt. Overigens worden bij inschakeling van een professioneel verhuisbedrijf al je bezittingen ingepakt in overeenstemming met alle wettelijke voorschriften, en volgens de eigen exportbepalingen die het verhuisbedrijf heeft.

Geen tussenpersoon
Ongeacht de afstand, is het meestal mogelijk om zonder tussenpersoon de verhuizing van deur tot deur te regelen. Dit kan omdat de meeste professionele verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in internationale verhuizingen een breed netwerk hebben opgebouwd, een netwerk waar zij hoge eisen aan stellen. Daardoor heeft het bedrijf meteen een overzicht van de lokale omstandigheden, en kunnen eventuele problemen van tevoren al in kaart worden gebracht.

Verzeker de internationale verhuizing
Hoewel de internationale verhuizing door dergelijke bedrijven zorgvuldig wordt voorbereid, loop je altijd nog risico’s. Het kan daarom handig zijn om de verhuizing te verzekeren. Vaak biedt het verhuisbedrijf ook de mogelijkheid om dit in een keer mee te verzekeren, en krijg je op deze wijze korting op de verzekering.

Jouw bedrijf verhuizen?

Vergelijk zonder verplichtingen meerdere verhuisbedrijven in jouw regio en kies vervolgens voor een specialist die jouw organisatie het beste kan helpen. Het ontvangen van verhuisoffertes is gratis en vrijblijvend.