Opslagmanagement

Nooit meer ruimtegebrek
Of je nu aan het verhuizen bent, of gewoon te veel spullen hebt voor je huidige bedrijfsruimte: extra ruimte is altijd welkom. Een professioneel verhuisbedrijf kan opslag voor allerlei soorten artikelen en goederen voor je regelen.

Dichtbij en bereikbaar
Er is altijd wel een opslag van een verhuisbedrijf dichtbij. Het bedrijf kan je goederen komen ophalen of zelfs weer langs komen brengen. De goederen kunnen variƫren van meubilair dat in de weg staat of teveel is, computers en andere elektronica, complete inboedels, handelsvoorraden en inventarissen tot volledige archieven. Deze worden doorgaans opgeslagen in speciale voorraadcontainers.

Altijd beschikbaar
Opslag van je goederen betekent geen onbereikbaarheid: zoals gezegd is de opslag altijd dichtbij, en is het op ieder moment nodig om spullen langs te komen brengen of op te komen halen. Het bedrijf kan dit ook voor je doen. De afmeting van de opslagruimte wordt afgesteld op jouw specifieke wensen en eisen.

Voorraadbeheersystemen
Als je niet naar de fysieke opslagruimte wilt, maar meteen een inventarisatie van je opgeslagen goederen wilt hebben, is dit vaak ook mogelijk. Veel bedrijven maken gebruik van zogeheten voorraadbeheersystemen. Hiermee is het mogelijk om vanachter je eigen computer een inzicht te krijgen in de voorraad in de opslag.

Jouw bedrijf verhuizen?

Vergelijk zonder verplichtingen meerdere verhuisbedrijven in jouw regio en kies vervolgens voor een specialist die jouw organisatie het beste kan helpen. Het ontvangen van verhuisoffertes is gratis en vrijblijvend.