Projectverhuizingen

Projectverhuizingen: geniet in alle rust van een nieuwe locatie
Iedereen die wel eens verhuisd heeft, weet wat een enorme klus dit is. Voor je organisatie of bedrijf, met alle klanten en medewerkers, heeft een verhuizing nog een veel grotere impact. Het is een klus die je haast alleen niet aan kan, en het kan daarom erg fijn zijn om de verhuizing uit handen te geven aan een professional.

Voor elk potje een dekseltje
Projectverhuizingen zijn specifiek gericht op jouw bedrijf of organisatie. Een kantoor verhuizen is een heel andere klus dan het verhuizen van een laboratorium, bijvoorbeeld. Bij projectverhuizingen weet men hoe ze jou het beste kunnen helpen, en welke benodigdheden daarvoor nodig zijn. Voor al jouw specifieke wensen en eisen wordt gezorgd.

Een totaalpakket
Met een projectverhuizing kun je vaak kiezen voor het totaalpakket: de hele verhuizing wordt voor je geregeld, waar je zelf niets voor hoeft te doen. Alle zaken die bij de verhuizing van je bedrijf of onderneming komen kijken, worden voor je afgehandeld en geregeld. Hierdoor kun je door met het voeren van je bedrijfsvoering: continuïteit staat centraal. Een paar van de mogelijkheden die dit totaalpakket biedt voor je verhuizing, worden hieronder opgesomd.

De klusjesman
Na de verhuizing blijken er vaak nog tientallen klusjes plotseling op te duiken. Meubels moeten in elkaar worden gezet en bedrading moet worden aangesloten. Bij een projectverhuizing worden deskundige, ervaren klusjesmannen ingezet om zulke klusjes efficiënt af te kunnen handelen.

Opslag en logistiek
Grote kans dat je naast je fysieke bedrijf, ook nog een enorme magazijnruimte tot je beschikking hebt. Met een projectverhuizing worden alle mogelijke aspecten van de verhuizing in acht genomen. Professionals regelen alle bedrijfsactiviteiten, van opslag, magazijnruimte en het toezicht op de inventaris, tot en met het ontvangst, de uitgifte of het afleveren van de goederen. Ook kan het archief beheerd worden. Alles wordt geïnventariseerd, zodat je een duidelijk overzicht hebt en uiteindelijk slechts relevante zaken opslaat.

Jouw bedrijf verhuizen?

Vergelijk zonder verplichtingen meerdere verhuisbedrijven in jouw regio en kies vervolgens voor een specialist die jouw organisatie het beste kan helpen. Het ontvangen van verhuisoffertes is gratis en vrijblijvend.