Verhuizing uitbesteden

Zonder stres over naar een nieuwe locatie
Een zakelijke verhuizing betekent werk, heel veel werk. Door de verhuizing van je bedrijf (deels) uit te besteden, bespaar je jezelf een boel stress.

Een professionele zakelijke verhuizer kan veel voordelen met zich mee brengen, maar er zijn nog wel een paar dingen waar je op moet letten. Hieronder worden deze punten kort aangestipt.

Welke verhuizer is het beste voor mij?
Voor elk type bedrijf is er een verhuisdienst. De prijs van de verhuizing ligt aan variabelen als de afstand tussen het oude en nieuwe adres, de grootte van de inboedel en de grootte van de verhuisploeg. Je kan namelijk ook deels zelf de verhuizing regelen. Met eigen mankracht heb je dan natuurlijk minder verhuizers van het verhuisbedrijf nodig. Ook de dag van de week waarop je verhuist bepaalt de hoogte van de kosten: zo is het goedkoper om doordeweeks je bedrijf te laten verhuizen, dan in het weekend.

Wat ga je zelf doen?
Het is handig om van tevoren bij jezelf na te gaan wat je precies wilt uitbesteden, en wat je zelf wilt gaan doen (of door je werknemers wilt laten doen). Zo kan je vaak bij een verhuisbedrijf een projectleider inhuren, die de hele verhuizing coördineert. Je kan er echter ook voor kiezen iemand uit je eigen team hiervoor aan te stellen. Daarnaast kun je bij het verhuisbedrijf voor aanvullende diensten, zoals de verkoop, inkoop en verhuur van kantoorbenodigdheden. Ook kunnen zij het meubilair voor je monteren, maar je kan het ook zelf in elkaar zetten. Inpakken van alle spullen kan je ook uitbesteden – maar het kan beter voor je gemoedsrust zijn dit zelf te doen, als laatste check.

Jouw bedrijf verhuizen?

Vergelijk zonder verplichtingen meerdere verhuisbedrijven in jouw regio en kies vervolgens voor een specialist die jouw organisatie het beste kan helpen. Het ontvangen van verhuisoffertes is gratis en vrijblijvend.